Natuurlijk Glamping

Zomer Zonder Zorgen, al vanaf
  • Nu tijdelijk €150,- korting
  • Locatie: Het Horsterwold, Zeewolde
  • Keuze uit 5 verschillende accommodaties
  • Mogelijkheid tot bijboeken ontbijt en/of diner
  • Animatieteam aanwezig  

 

Van € 425
€ 275,00

Natuurlijk Glamping is optimaal genieten van een Zomer Zonder Zorgen voor de hele familie. Want Natuurlijk Glamping is kamperen in luxe en van alle gemakken voorzien. Een kleine koelkast, gratis stroom en Wi-Fi in al onze accommodaties. De gehele dag gratis koffie, thee & limonade en kies bij je boeking voor ons ontbijt- en dinerbuffet in Restaurant Natuurlijk.

Op een heerlijk bed slapen onder je tentdoek, met je gezin genieten van een kano-expeditie, zwemmen bij het strandje of genieten van een heerlijke maaltijd bij Glamping Restaurant Natuurlijk. Schuif je aan in ons restaurant of kook je toch liever zelf? Doe je mee aan het beachvolleybaltoernooi, huur een kano, volg een duikcursus of doe je lekker helemaal niks? Bij Natuurlijk Glamping kies je lekker zelf. Natuurlijk Glamping is ruim opgezet, heeft een eigen centraal badhuis en is uiteraard helemaal conform de meest recente RIVM-voorschriften. Bij Natuurlijk Glamping kom je voor een veilig en zorgeloos verblijf.

Pop-up camping Natuurlijk Glamping in Zeewolde is dé perfecte locatie voor het genieten van de natuur, van rust, activiteiten en van elkaar. Gun jezelf een Zomer Zonder Zorgen bij Natuurlijk Glamping en ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft dicht bij bos, strand, water en het historische stadscentrum van Harderwijk.

Ontvang nu tijdelijk een exclusieve korting van 150 euro op een weekverblijf. Gebruik de kortingscode FLAIRGLAMPING in het bestelproces. Of boek al een verblijf vanaf 275 euro voor een weekend.