Verbeter je weerstand en immuunsysteem met Just2Bfit

De voedingssupplementen van Just2Bfit zijn een goede aanvulling voor je lichaam.

Ontvang nu €10,- korting op de producten Complete en Active.

Van € 39,95
€ 29,95
  • De aanvulling voor optimale weerstand en immuunsysteem
  • Zwitserse natuurproducten 
  • Kwalitatief hoogwaardige productsamenstelling
  • In samenwerking met DSM
  • Ook verkrijgbaar bij Etos en service apotheken door heen Nederland
  • Online verkrijgbaar via www.just2bfit.nl 

Op sommige momenten is je weerstand minder goed en ben je vatbaarder voor ziekten. Juist nú is het belangrijk om je weerstand te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen. 

Werk aan je weerstand en immuunsysteem met de natuurlijke vitaminen en mineralen van Just2Bfit en voel je optimaal vitaal.

Het product Just2Bfit Complete werkt als een goede en natuurlijke aanvulling multivitaminen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Daarnaast is Just2Bfit Complete suiker- en glutenvrij en geschikt voor vegetariërs.

Of probeer het product Just2Bfit Active dat de energiestofwisseling bevordert, vermoeidheid vermindert en jouw energieniveau verhoogt.

Beide producten zijn gebaseerd op op groente- en fruit extracten en 100% natuurlijk

Volgens onderzoek van het RIVM lukt het Nederlanders niet om voldoende groente, fruit, peulvruchten en vis te eten. Om zeker te zijn dat je toch alle vitamines en mineralen binnenkrijgt kun je kiezen voor de vitaminesupplementen van Just2Bfit. Just2Bfit is een Zwitsers bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke voedingssupplementen en werkt nauw samen met DSM: de toonaangevende wereldwijde leverancier van o.a. vitamines.

*Prijs is per enkele verpakking met daarin 30 sachets.